Одржана годишња међународна конференција Светске организације слободних зона (WFZO)


У периоду од 26. до 28. јуна у Барселони, Шпанија, одржана је пета међународна конференција и представљање слободних зона (Annual International Conference & Exhibitation – AICE 2019).

Испред Министраства финансија-Управе за слободне зоне, Конференцији је присуствовала в.д. директора Управе за слободне зоне, Јасмина Штамбук.
Током тродневне манифестације, најбољи предавачи из света, креатори политика, академици, представници мултинационалних компанија и глобални пословни лидери из 80 земаља заједно са делегацијом чланова Светске организације слободних зона (WFZO), поделили су међусобна искуства и искористили још једном прилику да укажу на значај и улогу слободних зона и посебно скрену пажњу на њихов допринос глобалном економском расту.
На Конференцији су разматране различите теме те одржани семинари и панели из домена лидерства, транспарентности пословања, логистике и e-commerce-a. Овом приликом одржан је и велики број састанака како са представницима слободних зона из целог света тако и са представницима регулатора из ове области у циљу размене позитивних искустава и унапређења пословног амбијента у слободним зонама Србије.

   

Created at: 02. Jul 2019.
Author: Uprava za slobodne zone

Контакт форма