Одржан састанак Групације слободних зона

У просторијама компаније Trayal, 15. септембра ове године, одржана је редовна седница Групације слободних зона, чији је домаћин била Слободна зона Крушевац. Седници Групације, поред представника слободних зона, присуствовали су и директорка Управе за слободне зоне, Јасмина Штамбук са сарадницима, као и представници Привредне коморе Србије.
На седници Групације договорен је низ активности како би се унапредила сарадња међу зонама,  будућа заједничка промоција и наступ на домаћим и међународним сајмовима у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и Развојном агенцијом Војводине, затим формирање јединственог препознатљивог идентитета, а овом приликом дискутовано је и на тему потписивања Споразума који би успоставио и развио сарадњу између слободне зоне у Суботици и пословних партнера у домену привредних, едукативних, научних, издавачких, пројектних и других сродних делатности.
Након седнице Групације, организован је пријем код градоначелнице града Крушевца, Јасмине Палуровић која се захвалила представницима слободних зона и истакла да слободне зоне  представљају значајан инструмент у развоју привреде Републике Србије, а нарочито локалних самоуправа у оквиру којих послују, па тако и града Крушевца. Након свечаног пријема, уприличен је и обилазак града, његових историјских и културних знаменитости.

Created at: 18. Sep 2023.
Author: Uprava za slobodne zone

Контакт форма